Árlista

Az árak érvényességének kezdete: 2023.06.01

Extra szolgáltatások: Ugrálóvárak, Arcfestés, Csillámtetoválás, Lufihajtogatás, Bűvész, Élőzene. Külön rendelhető! Akár a jelmezes szórakoztatással együtt is, mint kiegészítő szolgáltatás.

Az itt olvasható árak nem fixek és csupán tájékoztató jellegűek. A pontos ár változhat távolság, időpont és a rendezvény jellege alapján! Amennyiben pontos árajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a 0630/132 3732-es telefonszámon.

A megrendelt szolgáltatás költségeinek megosztása több szülő között lehetséges, így sokkal gazdaságosabb a családoknak ha megrendelik a szolgáltatást!


1 maszkos jelmezes megjelenés - 30 perc (MŰSOR NÉLKÜL)


1 maszkos jelmezes sétálás, fotózkodás, torta átadás. A Jelmezeink menüpontból válaszható. Ez a csomag interaktív produkciót és táncot sem tartalmaz.

100.000 Ft

1 maszkos jelmezes megjelenés - 60 perc (MŰSOR NÉLKÜL)


1 maszkos jelmezes sétálás, fotózkodás, torta átadás. A Jelmezeink menüpontból választható. Ez a csomag interaktív produkciót és táncot sem tartalmaz.

120.000 Ft

2 maszkos jelmezes interaktív produkció (60 perc)


2 maszkos jelmezes interaktív műsor. A Jelmezeink menüpontból választható.

150.000 Ft

3 maszkos jelmezes interaktív produkció (60 perc)


3 maszkos jelmezes interaktív műsor. A Jelmezeink menüpontból választható.

200.000 Ft

3 maszkos jelmezes + 1 maszk nélüli interaktív produkció (60 perc)

3 maszkos jelmezes + 1 maszk nélküli interaktív műsor. A Jelmezeink menüpontból választható.

250.000 Ft

4 maszkos jelmezes interaktív produkció (60 perc)


4 maszkos jelmezes interaktív műsor. A Jelmezeink menüpontból választható.

300.000 Ft

5 maszkos jelmezes interaktív produkció (60 perc)


5 maszkos jelmezes interaktív műsor. A Jelmezeink menüpontból választható.

400.000 Ft

6 maszkos jelmezes interaktív produkció (60 perc)


6 maszkos jelmezes interaktív műsor. A Jelmezeink menüpontból választható.

500.000 Ft

Minden további óra: 20.000 Ft. / óra


Sétáló karakter csomag tartalma: A választott karakterek megjelennek a rendezvényen, mint látványelem. Az ünnepeltet felköszöntik. Kérés esetén a szülő ajándékát átadják a gyerekeknek. A szülinapi tortát is átadják. Ez a csomagunk műsort vagy produkciót nem tartalmaz. Fényképezés és videózás lehetséges! Erre a csomagra külön egyedi árajánlatot kell kérni!


Interaktív produkció csomag tartalma: Egy gondosan kidolgozott, és előre összeállított interaktív produkció levezénylése jelmezben a gyerekeknek. Közös tánc, animáltatás, vonatozás, labdázás, ügyességi játékok, gyerekdal kvíz, bűvészkedés. Külön kérés esetén a szülők ajándékát is átadjuk a gyerekeknek és a felnőtteknek is. A szülinapi tortát is átadjuk, fényképezés és videózás lehetséges!


9 jelmezes revü show műsor rendelhető rendezvényekre!

Érdeklődni: 0630/132-3732


Extra csomagok


Élőzenész csomag

Ebben a csomagban élőzenészekkel érkeznek a mesefigurák, akik egy rendkívül nagy kaliberű, színvonalas műsort adnak a jelmezes szórakoztatás mellé, ilyet legközelebb 8000 km-re lehet látni. Miközben a gyerekeket animáltatjuk a zenészek lekísérik a műsorunkat. Az összes extra csomag közül ez a leglátványosabb produkció! 

Ár megegyezés szerint! Kérjen árajánlatot telefonon! 0630/132-3732


Profi fotós csomag

(Budapesten a fotós csomagunk tartalmaz 40-50db utómunkázott fotót amit digitálisan küldünk el a megrendelőnek 1 napon belül.)

Ár megegyezés szerint! Kérjen árajánlatot telefonon! 0630/132-3732


Lufihajtogató bohóc csomag

Ha ezt a csomagot rendeli, akkor a mesefigurák lufihajtogató bohóccal érkeznek a helyszínre, aki folyamatosan hajtogatja a lufikat a gyerekeknek a rendezvényen. A lufihajtogató bohóc bármilyen állatfigura, játékfigura formájú lufit el tud készíteni, kérés esetén játékos interaktív műsort is ad a gyerekeknek, ami annyit takar, hogy bevonja a gyerekeket a lufikészítésbe.

Ár megegyezés szerint! Kérjen árajánlatot telefonon! 0630/132-3732


Bűvész csomag

Ebben az esetben profi, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező bűvész érkezik a gyerekekhez, aki bűvész mutatványaival kápráztatja el gyermekeit, valamint bűvészkedni is tanítja őket.

Ár megegyezés szerint! Kérjen árajánlatot telefonon! 0630/132-3732


Hamarosan új mesehősökkel bővül a csapatunk!