Cégeknek

Újranyitás


Szeretném önnek felajánlani lehetőségeinket, hogy az újranyitással egyidőben tudjuk segíteni az ön vállalkozásának/cégének működését.


Hogy hogyan tudnánk önnek segíteni?

Jelmezekkel

A jelmezbe történő beöltözést mi vállaljuk, tehát nincs szükség külön embert keresni erre a célra.

Milyen feladatokban tudjuk segíteni önt?

1. Szórólapozás

Vállaljuk, hogy Kecskemét belterületén szórólapozunk jelmezben egy előre megbeszélt idővallumban. Kecskemét környező településein is vállalunk szórólapozást, viszont ilyen kérés esetén a benzinköltség a megrendelőt terheli.

Ezt azért tartjuk jó megoldásnak mivel, ha egy ember osztogatja a szórólapot több mint valószínű, hogy nem veszik el azt tőle viszont, ha jelmezben osztogatná valaki, valószínűbb, hogy elveszik, amit éppen nyújt, és arra is több az esély, hogy potenciális vásárlóvá/vevővé válik mivel emlékezetes volt számára a találkozás.

2. Házhozszállítás

Ha az ön vállalkozásának van házhozszállítási lehetősége, akkor nagyon kreatív ötlet lenne az, hogy jelmezben adnánk át a megrendelt terméket legyen az bármi. Év közben fel tudjuk ajánlani Miki és Minni egér jelmezünket, a karácsonyi időszakra is nagyon sokféle jelmezünk van köztük a karácsonyi ruhás Miki és Minnie egér is. Húsvétkor a nyuszi jelmezünket is a rendelkezésükre tudjuk bocsátani.

Kérem jelmez kínálatunkról feltétlen tájékozódjon itt honlapunkon a jelmezeink menüpontban.

3. Vásárlók becsalogatása az üzletbe

Bizonyára ön is hallott már arról, hogy annak idején Brad Pitt amerikai színész, mielőtt befutott volna óriás csirkének öltözve szórólapokat osztogatott és a gyorsétterem előtt csalogatta be az embereket az El Pollo Loco-ba, ami aztán rendkívül nagy forgalmat tudott produkálni. Mi ezt ugyanúgy megtesszük önnek biztosra veszem nagyobb sikerrel hiszen a mi jelmezeink a világ legismertebb mesefigurái, amiknek hatalmas brandje van.

4. Céges rendezvények

Természetesen vállalkozásunk lehetőséget nyújt arra, hogy céges rendezvényeken is megjelenjünk jelmezben.

A céges ajánlatunk extra csomagja, hogy profi fotóssal együtt is meg tudunk jelenni a rendezvényen, aki minőségi képeivel megörökíti önöknek ezt a felejthetetlen eseményt, valamint Minni egér profi koreografált táncos előadással kápráztatja el a rendezvényen lévőket (ugyanezt decemberben a karácsonyi manó teszi meg). Ez a fajta látványos előadás egyedülálló az országban! Élőzenével is tudunk kedveskedni az arra igényt tartóknak, Radics Sándor Európai Nagy díjas, Magyar Köztársasági Érdemkereszttel kitüntetett, Guiness rekorder cimbalom játékával. További hangszerek bevonása a szolgáltatásba jelenleg folyamatban van. Ha bármilyen hangszeres előadásra igénye lenne, kérjük jelezze nekünk!

Hiszünk az újranyitás utáni visszaállásban!

Ha felkeltettük az érdeklődését kérem árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken.

Érd:

Tel: (+36 30) 132 3732

Email: info@alomparty.hu

Facebook: Álom Party

Instagram: alomparty

YouTube: Álom Party


Álom Party revü show műsor rendelhető!

Érdeklődni: 0630/132-3732