Rólunk

Rólunk 


A vállalkozás célja, hogy az ország minden tájára mesés parti szolgáltatást nyújtson tánccal és zenével, kérés esetén fényképezéssel, videózással, arcfestéssel, csillámtetoválással, bűvészkedéssel, lufihajtogatással egybekötve.

Egerek, Nyuszi, Rendőrkutya és a sok ismert mesehős jelmezében szülői megbízásra, szülinapokra, keresztelőkre, ballagásokra, rendezvényekre házhoz visszük a meseországban szerzett gyerekkori felejthetetlen, csodálatos élményeket. Ezen kívül kiszállunk cégekhez, bölcsődékhez, óvodákhoz és önkormányzatokhoz is! Revü show műsorral is tudunk szolgálni, ami egy 5-8 jelmezes színpadi produkció tömegrendezvényekre, falunapokra, bálokra. A szolgáltatás extrája, hogy a jelmezes szórakoztatás mellé élőzenével kedveskedünk rendezvényekre az arra igényt tartóknak gitárral, dobbal és cimbalommal is. A cimbalomnál Radics Sándor unió nagydíjas, Magyar Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett, Guiness rekorder cimbalomművész foglal helyet. A cimbalmot, mint hungarikumot azért szeretnénk alkalmazni, hogy minél szélesebb körben megismerjék és megszeressék ezt a népi hangszert. Az országban ebben a formában és minőségben egyedülálló ez a szolgáltatás, amit mi létrehoztunk azért is mivel óriás (embernagyságú) jelmezekkel dolgozunk, valamint a saját hangunkat elváltoztatjuk, és a mesében jól ismert hangjukon szólaltatjuk meg a mesehősöket és beszélünk a gyerekekhez. 2 év alatt több mint 100db háznál történő fellépésen vagyunk túl. Azért vállalkoztunk erre a kedves szolgáltatásra mert szeretnénk mosolyt és boldogságot vinni mindenhova, ahol szükség van rá kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A mi csapatunkat is az ösztönözte a szolgáltatás elindításában, hogy minél több mosolygós és boldog gyermek arcot láthassunk amikor meglátogatjuk őket, életük egy-egy "nagy napján"! Régen amikor még én voltam gyerek sajnos ilyen szolgáltatás még nem létezett pedig mi is nagyon szerettük volna, ha meglátogatott volna, bennünket a kedvenc mesehősünk. Vállalkozási ötletünk elsődleges célcsoportja nyilvánvalóan a gyerekek, valamint azok a felnőttek, akik még belül kicsit "gyermekek" maradtak.

Eredményeink:

2 év alatt több mint 100db háznál történő fellépésen vagyunk túl. Az első színpadi fellépésünk szervezője Radics Sándor Unió Nagydíjas, Magyar Érdemkereszttel kitüntetett cimbalomművész volt. Az egy jótékonysági koncert volt, aminek a bevételét felajánlottuk a Karol Wojtyla Barátság Központ részére, és ennek következtében a hátrányos helyzetű családok kaptak meleg ételt a covid idején.

Léptünk már fel a HI! Kecskemét projekt keretében a Gulyásfőző Fesztiválon, mint színpadi produkció, amit a kecskeméti önkormányzat szervezett. Jártunk már a Lakiteleki Nagycsaládosok Egyesületénél is. Mikulásunk jelen volt a Kecskeméti videós találkozón is, ahol olyan ismert videósokkal dolgozhattunk együtt, mint OwnMcKendry, Zsomac, vagy zsDav. 2022-ben meglátogattuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot is, ahol az orosz-ukrán háború elől menekülő kárpátaljai gyerekeknek is csaltunk mosolyt az arcára! Szintén ebben az évben Békéscsabára látogattunk a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpontba, ahol egész nap a pláza területén sétáltak a jelmezeink.

Mikulás, karácsonyi, húsvéti, Márton-napi ajánlatunk!

A szolgáltatásnak különálló Mikulás csomagjában az egerek karácsonyi ruhában is ellátogatnak hozzátok a Mikulással, aki jóság bizonyítványt ad a gyerekeknek. Rendelkezésre áll még a krampusz, a karácsonyi manók és a karácsonyi süveges sárga lényecske is!

Karácsonykor Jézus születését meséli el nektek a Messiás vagy a Mikulás. Kíséretükben megjelenik Szűz Mária karjában a kisdeddel, Szent József, Angyalka, a háromkirályok, és a pásztorok.

Húsvétkor a nyuszi az ideális választás, aki locsolkodik, verset mond, énekel, táncol, és húsvéti tojásokkal érkezik!

Márton-napi maszkos sétáló jelmezünk pedig a lúd.


Üdvözlettel az Álom Party csapata :)