Rólunk

Rólunk 


Vállalkozásunk célja, hogy az ország minden tájára mesés party szolgáltatást nyújtsunk fényképezéssel, tánccal és zenével egybekötve. Az országban egyedülálló a szolgáltatásunk. Legfőbb célunk, hogy mosolyt és örömteli pillanatokat vigyünk mindenhova, ahol igény van rá. Születésnapok, rendezvények, ünnepi összejövetelek, cégek, bölcsődék, és óvodák számára.

Vállalkozási ötletünk elsődleges célcsoportja nyilvánvalóan a gyerekek, valamint azok a felnőttek, akik még belül kicsit "gyerekek" maradtak. Miki egér, Minni egér és más mesefigurák jelmezében szülői megbízásra, rendezvényekre, partikra házhoz visszük a gyerekek, és minden más érdeklődő álmait, ahol találkozhatnak kedvenc mesehőseikkel. Az Álomparty csapatát is az ösztönözte a szolgáltatás elindításában, hogy minél több mosolygós és boldog arcot láthassunk amikor meglátogatjuk őket, életük egy-egy "nagy napján"!

A szolgáltatás extrája, hogy, profi fotóssal együtt is házhoz megyünk, aki minőségi képeivel megörökíti önnek ezt a felejthetetlen eseményt, valamint Minni egér profi, koreografált táncos előadással kápráztatja el a gyerekeket és felnőtteket. Ez a fajta látványos előadás egyedülálló Magyarországon.

Mikulás, Karácsonyi, Húsvéti csomagunk:

A szolgáltatásnak különálló Mikulás csomagjában, Miki és Minni egér karácsonyi ruhában is ellátogat hozzátok a Mikulással, aki jóság bizonyítványt ad a gyerekeknek. Rendelkezésre áll még a krampusz, a karácsonyi manó, a karácsonyi süveges Minyon is!

Karácsonykor Jézus születését meséli el nektek a Messiás vagy a Mikulás. Kíséretükben megjelenik Szűz Mária karjában a kisdeddel , Szent József, Angyalka, a három királyok, és a pásztorok.

Húsvétkor a nyuszi az ideális választás, aki locsolkodik, verset mond, énekel, táncol, és húsvéti tojásokkal érkezik!


Üdvözlettel az Álom Party csapata :) Alapítóink: